Zalakaros
Search
Zalakaros Meríts erőt a természet csodáiból
Zalakaros Mozi
Zalakaros
Zalakaros Székelykapu
Zalakaros
Meríts erőt a természet csodáiból
Zalakaros
Zalakaros
Zalakaros
Aktualitások
Hőségriasztás
2015. Július 24. (péntek) 00.00 óráig
Böjte Csaba Karoson misézett
A tiszta, egészséges gyermeki jókedv hiányzik a mai világból – fogalmazott Böjte Csaba ferences szerzetes múlt vasárnap az Isteni Irgalmasság templomában bemutatott szentmiséjében.
Felhívás
Felhívjuk a lakosok figyelmét, hogy az ingatlanokon végzett kertfenntartási és felújítási munkálatok (különösen a magas fűben végzett fűkaszálás, valamint épületszigetelési, karbantartási munkák) során fokozott figyelemmel legyenek a gázcsatlakozó és fogyasztói vezetékek elhelyezkedésére.
FELHÍVÁS
Böjte Csaba ferences rendi szerzetes által vezetett „Balatoni Csillagösvény Missziós Körút” elnevezésű adománygyűjtő rendezvény első állomása lett Zalakaros, ahol 2015. július 19. (vasárnap) 10.00 órai kezdettel –a Városnap keretében-az Isteni Irgalmasság templomában személyesen ő celebrál szentmis..
Fürdőhely a zalai dombok ölelésében

Zalakaros Magyarország legvirágosabb városa, mint fürdőhely, elsősorban gyógyvízéről és gyógyfürdőjéről ismert, ám a zalai dombok ölelésében elterülő hangulatos kisváros és környezete számos egyéb természeti csodát és vonzerőt rejt. Zalakaros szíve a fürdő, mely a gyógy- és a wellness célcsoport, valamint minden korosztály számára teljes kikapcsolódást ígért 5000 nm-es vízfelületével. Ám Zalakaros varázsát nem csak a gyógyvíz adja! Hogy mi minden még? Fedezze fel Ön is!

A Zalai Hírlap felmérése alapján 2010-ben, 2011-ben majd 2012-ben is a közönségszavazáson Zalakaros nyerte el a „Zala megye legkedveltebb nyaralóhelye” címet.

Mit tudunk Önnek nyújtani?

Az aktív pihenés, az idegi és fizikai regenerálódás szinte minden feltételét: a nagy gyógyhatású termálvizet, a kapcsolódó kezelésekkel; kényelmes szálláshelyeket; a magyar és nemzetközi konyha változatos kínálatát; sportolási lehetőségeket; érdekes kirándulási programokat a környező szőlőhegyekre, erdőkbe és számos élményt nyújtó látványosságot a megyében.

Nyugtató, gyönyörködtető tájakat, üdítő levegőt, gyógyító csendet és kellemes, vendégszerető embereket.

Találkozunk a fürdőn

Közelgő programok Zalakaroson
XVIII. Zalakarosi Bornapok
Helyszín: Gyógyfürdő tér
Időpont: 2015-08-06 - 0000-00-00

További közelgő programok
Zalakaros, Gyógyfürdő tér 2015-08-13 - 0000-00-00
Utcafesztivál
Gyógyfürdő tér 2015-08-20 - 0000-00-00
Szent István napok
Tűzijátékkal, kézműves vásárral, koncertekkel, élőzenével és persze gasztronómiai élve..
Gyógyfürdő tér 2015-09-12 17:00:00
Szüreti Szőlőkapkodó
Remek szüreti programnak ígérkezik a Szüreti Szőlőkapkodó Zalakaroson! A hagyományos szü..
XVIII. Zalakarosi Bornapok
XVIII. Zalakarosi Bornapok
Hírlevél
Hirdetés Zalakaros
Reklám
Reklám
Hirdetés Zalakaros