Zalakaros
Search
West-Balaton Kártya
Zalakaros
Zalakaros
Zalakaros
Nyitólap > Hírek > Aranycsengőt kaptak a legjobb szállodák
2013. március 05. 13:11

Aranycsengőt kaptak a legjobb szállodák

Nagyszabású szavazással derítette ki az Utazok.hu cégcsoport, hogy melyik a hazai utasok kedvenc szállodája, hangzott el az Utazás kiállítás megnyitóján.
Aranycsengőt kaptak a legjobb szállodák

A belföldi szavazás novemberben indult Magyarország legkedveltebb szálláshelyéről, és a cégcsoport összesen 26 000 voksot gyűjtött be ügyfeleitől. A szállodáknak az "Aranycsengő díjat" három kategóriában ítélték oda. 

A Magyarország legjobb ár-érték arányú szállodája kategória 3. helyzettje a zalakarosi Art Hotel lett, a második helyet a büki Hotel Piroska, az első helyet pedig a bikácsi Zichy Park Hotel szerezte meg. 

A legbarátságos hazai szálloda kategóriában a harmadik helyet a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel érdemelte ki. A kategória második helyezettje a herceghalmi Abacus Business & Wellness Hotel lett. Az első helyezést a mórahalmi Colosseum Hotelnek ítélték oda. 

 

 

Fotónkon: Szennay András (Utazok.hu), Dömötörfy Ildikó (Hotel Karos Spa), dr. Kante Awa (Mesés Shiraz Hotel), Rákos Zsuzsanna (Hotel Kapitány), Gál István (Colosseum Hotel), Kálmán Zsolt (ABACUS Business & Wellness Hotel), Gabnai Zoltán (Zichy Park Hotel), Tóth Gergely (Utazok.hu)

Az "Év szállodája Magyarországon" kategóriában szintén a három legeredményesebb hotelt hirdették ki. A harmadik helyezett itt a sümegi Hotel Kapitány lett. A második helyezés az egerszalóki Mesés Shiraznak ment. Az év szállodájának pedig a zalakarosi Hotel Karos Spa-t választották. Galéria
Pünkösdi vigasságok
Pünkösdi vigasságok
Hírlevél
Hirdetés Zalakaros
Reklám
Hirdetés Zalakaros