Zalakaros
Search
Kerékpár bérlés a Tourinform irodában
West-Balaton Kártya
Zalakaros
Zalakaros
Zalakaros
Nyitólap > Hírek > Aranycsengőt kaptak a legjobb szállodák
2013. március 05. 13:11

Aranycsengőt kaptak a legjobb szállodák

Nagyszabású szavazással derítette ki az Utazok.hu cégcsoport, hogy melyik a hazai utasok kedvenc szállodája, hangzott el az Utazás kiállítás megnyitóján.
Aranycsengőt kaptak a legjobb szállodák

A belföldi szavazás novemberben indult Magyarország legkedveltebb szálláshelyéről, és a cégcsoport összesen 26 000 voksot gyűjtött be ügyfeleitől. A szállodáknak az "Aranycsengő díjat" három kategóriában ítélték oda. 

A Magyarország legjobb ár-érték arányú szállodája kategória 3. helyzettje a zalakarosi Art Hotel lett, a második helyet a büki Hotel Piroska, az első helyet pedig a bikácsi Zichy Park Hotel szerezte meg. 

A legbarátságos hazai szálloda kategóriában a harmadik helyet a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel érdemelte ki. A kategória második helyezettje a herceghalmi Abacus Business & Wellness Hotel lett. Az első helyezést a mórahalmi Colosseum Hotelnek ítélték oda. 

 

 

Fotónkon: Szennay András (Utazok.hu), Dömötörfy Ildikó (Hotel Karos Spa), dr. Kante Awa (Mesés Shiraz Hotel), Rákos Zsuzsanna (Hotel Kapitány), Gál István (Colosseum Hotel), Kálmán Zsolt (ABACUS Business & Wellness Hotel), Gabnai Zoltán (Zichy Park Hotel), Tóth Gergely (Utazok.hu)

Az "Év szállodája Magyarországon" kategóriában szintén a három legeredményesebb hotelt hirdették ki. A harmadik helyezett itt a sümegi Hotel Kapitány lett. A második helyezés az egerszalóki Mesés Shiraznak ment. Az év szállodájának pedig a zalakarosi Hotel Karos Spa-t választották. Galéria
Magyar Bor napja
Magyar Bor napja
A Koccintás 2015-ben a Magyar Bor Napja kiemelt eseménye. Idén minden csatlakozó településsel arra szeretnénk vállalkozni, hogy az egy időben egyszerre koccintók számának rekordját felállítsuk. Célunk, hogy egy időben, az összes borvidéken, minél több település részvételével, legalább 100.000 ember koccintson
Hírlevél
Hirdetés Zalakaros
Reklám
Reklám
Hirdetés Zalakaros