Zalakaros
Search
West-Balaton Kártya
Zalakaros
Zalakaros
Zalakaros
Nyitólap > Hírek > A lengyel beutaztatók is érdeklődnek
2013. február 25. 09:58

A lengyel beutaztatók is érdeklődnek

Lengyel utazási irodák képviselői ismerkedhettek Zalakaros és a balatoni régió fürdővárosaival a közelmúltban.
A lengyel beutaztatók is érdeklődnek

A Regionális Marketing Igazgatóság szervezésében lezajlott turisztikai találkozón Zalakarost a Tourinform-iroda munkatársai, Fekete Csilla és Flórek Zsolt képviselték.

Katowice és Wroclaw városaiban összesen 80 utazási iroda képviselőjét tájékoztatták a munkatársak elsősorban a Zalakarosi Fürdő lehetőségeiről, a tavaly nyáron átadott Vízipók Csodapók gyermekvilágról, valamint az annak folytatását jelentő beltéri gyermekbirodalom építésének részleteiről, a termáltó és ökopark beruházásról, valamint a város programkínálatáról, szálláslehetőségeiről.

-          Az utazásszervezők jó része komoly érdeklődést mutatott városunk iránt. A magyar-lengyel kapcsolatot, illetve az ebben rejlő turisztikai lehetőségeket erősíti, hogy városunk testvérvárosi együttműködést folytat Olesno városával, s ezáltal még nagyobb bizalommal fordultak felénk a kiutaztatók – mondta Flórek Zsolt, hozzátéve: a lengyel utazási irodák közül többen konkrét ajánlatokat várnak a találkozó nyomán Zalakarostól.Május köszöntő családi nap
Május köszöntő családi nap
Hírlevél
Hirdetés Zalakaros
Reklám
Hirdetés Zalakaros